|
Obecny czas: Pią Wrz 03, 2010 9:40 am
|
Zobacz posty bez odpowiedzi | Zobacz aktywne tematy
|
Strona 1 z 1
|
[ 9 posty(ów) ] |
|
Problem z programem Easy RealMedia Producer
| Autor |
Wiadomość |
|
woper2
Starszy Marynarz
Dołączenie: Czw Mar 22, 2007 6:03 pm Posty: 1
|
 Problem z programem Easy RealMedia Producer
Zainstalowałem sobie ten programik ustawiłem wszystko tak jak jest to pokazane na waszej stronce i niestety po wcisnięciu przycisku start program pokazuje ze wykonał nieudaną sesję jedną. Nie mam pojęcia co jest nie tak może kodeki ale razem z programem instalowałem kodeki AC3 Bardzo proszę o pomoc
|
| Czw Mar 22, 2007 6:11 pm |
|
 |
|
Struff
Mat
Dołączenie: Śro Sty 23, 2008 9:16 pm Posty: 2
|
mam podobny problem ale taki komunikat wyskakuje mi tylko przy plikach .avi i to nie przy wszystkich tylko w tych które kompresowałem Dr.DiviX'em czy program się gryzie z tą kompresja .avi czy czy to czysty przypadek?
prosze o pomoc
|
| Śro Sty 23, 2008 9:20 pm |
|
 |
|
arsen_lipen
Admirał-@Admin
Dołączenie: Śro Lis 17, 2004 4:42 pm Posty: 1379 Miejscowość: Polska - Śląsk
|
Spróbujcie przerobić te same plik programem WinAviVideo Converter.
_________________ ******************************** Wszystko o formatach filmowych Katalog Stron Filmowych ********************************
|
| Pią Sty 25, 2008 9:14 am |
|
 |
|
Struff
Mat
Dołączenie: Śro Sty 23, 2008 9:16 pm Posty: 2
|
juz sobie poradziłem chodziło o kodeki smiga mi teraz juz wszystko elegancko ;][/u]
|
| Pią Sty 25, 2008 3:17 pm |
|
 |
|
sssnaki
Mat
Dołączenie: Pią Kwi 25, 2008 9:02 pm Posty: 2
|
Struff napisał(a): juz sobie poradziłem chodziło o kodeki smiga mi teraz juz wszystko elegancko ;][/u]
..a może zdradzisz jak?? -widzę że mam podobne problemy jak w Twoim poprzednim poście "film z pinnacle /mpg2 --> RMVB", domyslam się że to kodeki, tylko jakie?? -zainstalowałem: XviD, DivX Pro, FFDESHow, AC-3, Real Alternative. -wszystkie pliki są odtwarzane, ale kodować nie chce 
|
| Pią Kwi 25, 2008 10:31 pm |
|
 |
|
szczypior
Admirał -*mods
Dołączenie: Śro Mar 15, 2006 12:19 am Posty: 386 Miejscowość: Pruszków
|
 problem z programem easy realmedia
Osobiście nie mam zaufania do tego programu i rada Arsena co do WinAvi wydaje mi się najlepsza , szybkość większa jakość taka sama i kodeki te same, więc będzie wiadomo czy w systemie jest wszystko ok .
|
| Wto Kwi 29, 2008 6:12 pm |
|
 |
|
sssnaki
Mat
Dołączenie: Pią Kwi 25, 2008 9:02 pm Posty: 2
|
szczypior - dzięki za wypowiedź, ale bardziej niż na prywatnej ocenie, który program jest lepszy, zależy mi na rozwiązaniu problemu....
|
| Sob Cze 21, 2008 9:51 pm |
|
 |
|
szczypior
Admirał -*mods
Dołączenie: Śro Mar 15, 2006 12:19 am Posty: 386 Miejscowość: Pruszków
|
 problem z programem easy real media
Gdy byś sprawdził to byś wiedział w czym problem. 
|
| Czw Cze 26, 2008 11:02 pm |
|
 |
|
mietek_157
Starszy Marynarz
Dołączenie: Wto Cze 15, 2010 1:16 pm Posty: 1
|
 Re: Problem z programem Easy RealMedia Producer
Mam problem z programem ERMP V1.81. Zainstalowalem program, otworzylem, wybralem film i ustawienia, kliknalem start i po sekundzie wyskoczyl komunikat ze konwertowanie sie zakonczylo, nie ma bledow itd. Obok pojawil sie drugi komunikat w jezyku angielskim "Quick Time is missing software required to perform this operation. Unfortunately it is not availabe on the Quick Time server". Z komunikatu rozumiem, ze na komputerze brakuje jakiejs aplikacji ktora umozliwilaby prawidlowe dzialanie programu. Prosze o pomoc, co to za aplikacja? skad mozna ja pobrac? Dziekuje i pozdrawiam
|
| Wto Cze 15, 2010 1:17 pm |
|
 |
|
|
Strona 1 z 1
|
[ 9 posty(ów) ] |
|
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Google [Bot] oraz 1 gość |