Zanim napiszesz przeczytaj !!!!!
Zanim cokolwiek zaczniemy robic, to przyjrzyjmy sie kodekom zainstalowanym w komputerze. Pamietajmy, 90 % problemow wyniklych podczas zmiany formatow, kompresji, dekompresji, ciecia, itp... to zle dobranie kodeki. I aby wiecej na forum nie podawac jaki zestaw jest potrzebny podajemy podstawowy zestaw kodekow.
XviD - pobierz
Wersja najnowsza stabilna
(nie beta). Zanim zainstalujesz usun starsza wersje.
DivX Pro - pobierz
Najlepiej 5.2.1wersja platna, bez rejestracji dziala 6 miesiecy
FFDESHow - pobierz
Zestaw filtrow
AC-3 - pobierz
Plugin do dzwieku
Real Alternative - pobierz
Kodek dla filmu RMVB
Przed instalacja w/w kodekow odinstaluj wszystkie inne kodeki i kodek packi z komputera. Jesli dalej masz problem pisz.

Obecny czas: Czw Wrz 09, 2010 11:43 am

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 1 post ] 
 odtwarzacz stacjonarny 
Autor Wiadomość
Starszy Marynarz
Starszy Marynarz

Dołączenie: Nie Lut 07, 2010 6:40 pm
Post odtwarzacz stacjonarny
Witam. Mam problem z odtwrzaniem filmów przekonwertowanych przez AnyConverter Vudeo z rmvb na avi w odtwarzaczu stacjonarnym. NIe wiem od czego to zależy.Przy tych sanmych ustawieniach programu ACV jeden film idzie w stacjonarnym inny nie. O co może chodzić?Parametry filmów we właściwościach plików porównywałem i nie widze zwązku, filmy odużym bitracie się odtwrzają, kodeki dżwięku i video te same, a nie idzie. Czy może to być wina nagrywarki? W komputerze wszystko na płytkach widać, a stacj DVD nie widzi.Ustawienia AVC mam wciąż takie same???

Nie Lut 07, 2010 6:50 pm
Profil E-mail
Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  

Sponsor Serwisu

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 1 post ] 

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość